Status på indsamling d. 11/06-2016

Kr. pr kilo tabt: 4760,00 kr.

Kilo tabt: 18,00 kg.

I alt indsamlet: 85,680,00 kr.

Om Projektet

11.06.2016

Kære Alle!!!!

Jeg ligger lige en lille video op med en tak til alle som støtter dette projekt og skriver her hvordan du kan indbetale din donation....

Vægttab blev på 18 kilo, så det er bare at gange din donation med de 18 kilo så har du beløbet...:-) jeg håber alle vil regne ud selv og overføre og så venter jeg med at sende besked til dem der mangler så vi kan få alle på plads inde lørdag hvor vi trækker 3 heldige vindere blandt alle der har doneret!

Du kan betale på følgende måde;

1. Du kan mobile Pay eller Swipp med beløbet til mig på 21143393 så sørger jeg for de kommer videre. Husk at skrive navn så jeg kan registrere din donation.

2. Du kan overføre til følgende konto i Sparekassen Vendsyssel som så igen bliver ført videre på lørdag til projektet - Reg. 9070 Konto nr. 1622349511. Husk at skrive navn så jeg kan registrere din donation.

3 Du kan naturligvis også gå direkte ind på projektets side hvor alle donationer ender og her enten betale med dit dankort eller kreditkort eller med mobile Pay som også er muligt her - følg dette link til siden; https://indsamling.boernecancerfonden.dk/…/laeg-vaegt-pa-ve…

På forhånd af hele mit hjerte tusind tak for jeres donation - og husk hver en krone tæller!!!!

Palle

 

Den 11/6 - 2016 skal jeg giftes med min elskede Ann og til den begivenhed ønsker jeg at tabe mig, men kan ikke finde motivationen.

Jeg har derfor besluttet mig for at donere mit vægttab til velgørenhed, og dette skal være til kamp mod børnecancer. De penge Vi er med til at indsamle på mit vægttab går direkte til Afdeling 303B på Aalborg Sygehus som er Børnecancer afdelingen.

Derfor har jeg igangsat denne indsamling hvor man kan give et valgfrit beløb pr kilo jeg taber mig over de 12 uger der er frem til vores bryllup.

Når man donere, og bliver bedt om at indbetale når det endelige beløb udfra mit vægttab er opgjort efter de 12 uger, er man automatisk med i lodtrækningen om følgende præmier; et sommerhusophold fra Feriepartner, eller 1/2 times underholdnings show med FET, eller en tur i Saunahytten.dk

Ud over præmier for at donere penge har man også mulighed for hver lørdag, hvor jeg bliver vejet, at gætte på hvor meget jeg har tabt mig den forgangne uge og også der kan man vinde præmier.

Alle kan deltage i indsamlingen og den løber frem til kl 10.00 d. 11/6-2016

NB!
Det er naturligvis tilladt at donere direkte til projektet med et fast beløb, som ikke er afhængig af mit vægt tab - dette kan gøres her på siden, gør man dette er man naturligvis også med i lodtrækningen og kan deltage i alle mellem vejninger.

Palle